Den siste uka

Jeg ble 100 % sykmeldt i slutten av februar i fjor, så nå har jeg faktisk vært hjemme i 11 måneder, ganske lenge det, når jeg tenker meg om. Jeg kjenner at 9,5 mnd med en baby klistret på meg store deler av døgnet også er lenge nok. Jeg er nok ikke lagd for å være hjemmemamma.
Ikke misforstå. Jeg er glad i å være hjemme, og selvfølgelig liker jeg å være med barna mine. Men nå er det på tide å finne frem litt egoisme og tenke på meg selv, for jeg gleder meg faktisk å tilbake på jobb. For å jobbe, det er å ha «fri» for meg.

Slipper å skifte x antall bleier. Slipper å bære noen for at de skal være fornøyd. Kan sitte på do alene. Slipper å mate noen andre mens jeg kaster i meg min egen mat fortest mulig. Slipper å kle av og på noen for flere smådupper ute i vogna.

Tenk. Jeg får hele 30 minutter matpause, helt alene. Når jeg tenker på det nå, så føles det som en ferie.

Fra og med neste uke så starter jeg på jobb igjen. Jeg skal bare jobbe 60 % frem til Pernille starter i barnehagen på august. Så frem til det får jeg fortsatt hjemmedager. Så det blir litt av begge deler. Kjenner det skal bli godt å få en slags rolig start på jobb, samtidig som at jeg venner mammadalten til å ikke klistre seg fast på meg like lenge hver dag.

Så sitter jeg her og tenker tilbake på permisjonen. Hva har jeg egentlig gjort? Tiden har gått så innmari fort, men samtidig så sakte i perioder.
Jeg synes det samme som i sist permisjon, at jeg har fått gjort alt for lite. Jeg har vært alt for lite sosial, og tenker nå på alle de mulighetene jeg har hatt til å besøke kjente og kjære som ikke bor like nære oss. Hvorfor har jeg ikke bare dratt? Jeg og Pernille har jo i teorien hatt all verdens muligheter. Men jaja. Så ble det ikke slik denne gangen heller.
Men vi har kost oss, vært på trilleturer, vært litt på kafé, og mye hjemme.

DSC_0430

Reklamer

2 kommentarer om “Den siste uka

    • vigdiswiggen.com sier:

      Takk 🙂 Sjeldent med bilder av meg selv, siden det er jeg som helst styrer kameraet 🙂
      Gleder meg helt vilt til matpausen altså! Haha! Jeg jobber på bakeri/kafe, en ganske populær/travel en. Så det blir ikke noe avslapning sånn sett, men ingen som henger i beina mine hvertfall 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s