Ebay-tips #7

Lenge siden jeg har postet tips nå, men så har jeg ikke handlet så mye fra ebay heller. Men her kommer noen små fine som jeg har vært fornøyd med 🙂

hellohoundStarter med denne, som jeg la ut på Instagram i går. Den er sååå søt! Det er klistremerke, og lett og fjerne uten merker. De har flere andre søte dyr også, bl.a. gris, and, kanin, katt, frosk. Så fornøyd med denne. Klikk på bildet for å komme til ebay-siden.

$_57Et kjent problem blant småbarnsmødre: kald te. Derfor kjøpte jeg denne thermokoppen så jeg kanskje rekker å drikke opp te-en før den blir for kald. Og var veldig fornøyd. Ble mer varm te på meg. Kan vaskes i oppvaskmaskin, og er sølesikker! Trykk på bildet.

$_12Ekstrabatteri for iPhone (og andre mobiltelefoner). Denne er super. Lad den opp og ta med i veska. Når du er tom for batteri på mobilen, koble bare til denne duppedingsen – og vips. Ok, kanskje ikke vips da. Men du får fullt batteri. Helt tipp topp! Trykk på bildet.

 

 

 

Reklamer

3 kommentarer om “Ebay-tips #7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s