Etter-bilder av huset vårt: Marielles rom

I nederste del av dette innlegget, kan du se før-bildene.

Her har vi malt veggene i Jotuns Lille Prinsesse, lister og karmer er i Tryllestøv. Vi la nytt gulv, Tundra fra Ikea. Veldig fornøyd med gulvet, det er kaldt (vet ikke om selve gulvet er grunnen?) så et gulvteppe er et must siden hun leker en del her inne.

Jeg synes rommet ble alt for rosa, enn jeg egentlig hadde tenkt. Men, det er bare maling (og gardiner og gulvteppe, haha), så alt kan byttes om senere. Ny taklampe ble det også, den er fra Skeidar om jeg husker riktig.

Marielle sover enda i sprinkelseng, mest fordi vi ikke har sett behovet for en ny seng. Hun er ikke så stor av seg. Men nå har hun nylig lært seg å klatre over (2,5 år – ikke værst å vente så lenge med det!), så da blir det uansett enklere med ny seng. Må bare finne en jeg vil ha først 😉

DSC_1009

DSC_1008 DSC_1005 DSC_0999 DSC_0997 DSC_1022 DSC_1013 DSC_0467

 

Reklamer

2 kommentarer om “Etter-bilder av huset vårt: Marielles rom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s