Den tredje morsdagen

Den første morsdagen var stas, da fikk jeg roser, og min aller første mammakopp. Synes faktisk det er ekstra godt å drikke te av en kopp der det står «verdens beste mamma» på altså 😉

I fjor fikk jeg en bukett tulipaner og fantastisk middag. Helt perfekt det også.
I år, så hadde jeg selv ordnet slik at jeg ikke våknet opp med noen av barna mine. Vi hadde nemlig ordnet oss barnefri. Og da kjæresten tidligere i uka spurte hvilke forventninger jeg hadde til dagen, så må jeg ærlig si at jeg har null forventninger – men selvfølgelig håper jeg på litt ekstra oppmerksomhet.

Det trenger ikke være dyre gaver og fine ting. Jeg er faktisk mer enn fornøyd med en tegning fra Marielle. Men i år skulle det vise seg at jeg var dobbelt så heldig som jeg hadde håpet på. Begge jentene hadde faktisk vært kreative! Marielle hadde laget et kjempefint kort til meg i barnehagen på fredag, og Pernille har prøvd ut sine kreative egenskaper sammen med de to tantene som var barnevakt.

barnekunst_morsdag

Elsker det! Helt perfekt dag som startet rolig, og fortsatte med gjensyn av verdens beste jenter, og middag hos flotte svigerinner.

I tillegg fikk jeg jo sove så lenge jeg ville. Det førte til at jeg klokken 8.30 følte jeg hadde liggesår av å ikke ha vært oppe et par turer til P som jeg bruker. Haha.

Reklamer

2 kommentarer om “Den tredje morsdagen

 1. nullfiresyvni sier:

  Hehe er det ikke typisk at man våkner tidlig når ungene er borte… Min tredje morsdag fikk jeg og sove lenge, storebror hadde tegnet på kortet mitt og jeg fikk gavekort på massasje. Mannen har skjønt at egentid er noe jeg setter høyt når ungene er så små så det er det jeg har fått de tre siste årene. Veldig deilig. Ikke det at morsdag må bestå av dyre gaver altså.

  • vigdiswiggen.com sier:

   Kjempetypisk! Men jeg følte meg godt uthvilt. Lille frøken nattrangler sørger for at vi ikke sover så mye sammenhengende stort sett.
   Åh, så klok en mann! Egentid er noe av det beste! Sjeldent å se noe av det her i hus. Men håper det kommer enklere når barna blir litt større. Det er gull verdt! Og jeg kjenner at tålmodigheten er nesten tilbake der den skal være, etter et lite døgn uten barn 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s