Ole kom, og Ole gikk

For et vær det har vært i helgen! Skikkelig «huggu buvér» som vi kaller det. Snø og vind, fra alle retninger har det virket som. Veier stengt, og anbefalinger om å holde seg innendørs. Iallefall ikke ut og kjør.

stormen_oleVi valgte å trosse stormen Ole på lørdag da vi kjørte til Røros (i solskinn) på formiddagen, da P skulle leveres hos barnevaktene. Og da var det egentlig ganske greit vær. Men på kvelden var det så ille at vi ikke så husene på andre siden av veien engang.
Da koste vi oss inne med film på tv-en, og høy lyd til kjærestens store glede. Hehe. Disket opp med kjempegod mat gjorde han også. Heldige meg.

Søndag våknet vi opp til mindre vind, men snøen lå i alle kriker og kroker ute. Og den store bilen til Paul var nesten usynlig!
Heldigvis har vi en brøyteavtale, så det hadde vært en traktor og tatt med seg litt av snøen hvertfall. Hvis ikke vet jeg ikke hvor mange timer vi hadde måttet måke før vi kunne kommet oss ut med bilen.

DSC_0537Men glad vi (Paul) ble kvitt snøen i går formiddag, for det ble plussgrader og tung snø senere på dagen! Og ikke minst glatte veier!
Så det er vel best å holde seg inne i dag og tenker jeg 🙂

God mandag 🙂

 

 

Reklamer

En kommentar om “Ole kom, og Ole gikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s