Første arbeidsdag etter permisjon

Denne dagen har jeg grugledet meg til. Det har vært blandede følelser i mange uker nå, og etter endt dag er det fortsatt blandet. Men, gud så godt å kunne være bare meg bare for en liten dag!

Hovedstresspunktet mitt lå på morgenen, og det å levere to barn på to forskjellige plasser, og samtidig være på plass klar til dyst senest kl 8. Jeg pakket og planla og tenkte gjennom alt sikkert fjorten ganger i hodet mitt i går kveld.
Men det gikk overraskende bra. Begge ble vekt etter tur, påkledd og plassert i bilen. Smertefri levering i barnehagen før jeg og mini kjørte i måneskinnet til Røros. Jeg storfornøyd med godlydene fra baksetet, p3 på radioen og frokost-shaken i handa.
Gikk fint å sette igjen mini hos pappaen min og stemor også, det var frokostgrøt i vente, så jeg visste det ble bra.
Alt gikk perfekt!

IMG_0244

Og det var kjempegodt å være på jobb igjen! Enda jeg har mer eller mindre følt jeg har vimsa i hele dag. Ammetåka ligger fortsatt tjukt, men håper den letter litt siden det blir litt voksen-input 3-4 dager i uka fremover 😉

Det var noe helt annet å komme hjem etter jobb i dag, følte jeg hadde mye mer energi til å bruke på barna. Men nå når de er i seng er det godt å slenge beina på bordet, og det blir nok ikke lenge før jeg finner senga jeg også.
Gleder meg til å være hjemme med Pernille igjen i morgen, og så gleder jeg meg til jobb på torsdag igjen også.

Jeg jobber på et bakeri/kafe, men bildet over er tatt fra da vi var i Seattle og smakte «ordentlige» cupcakes for første (?) gang. Blæ! Hihi.

Reklamer

2 kommentarer om “Første arbeidsdag etter permisjon

 1. Mamma Marianne sier:

  Så godt at alt gikk bra! 🙂 jeg er sjeleglad for at jeg har flexitid, for ellers hadde jeg nok alltid kommet for sent, hehe 😉

  Hihi, hvordan smakte «ordentlige» cupcakes? 😉

  • vigdiswiggen.com sier:

   Hva jobber du med? Kjæresten har også fleksitid, men det blir dessverre for enkelt å slumre med klokka, og sene ettermiddager 😦 Men kjekt med tanke på barnehagelevering da. Hadde vi begge begynt kl 7 vet jeg ikke hvordan vi skulle klart det..

   De var kjempe(!)søte og aaalt for mektig! Vi spiste vel bare to små tygg av hver vår. Foretrekker iallefall de norske versjonene jeg har smakt over disse fra USA. Lett! hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s