Det verste ved å ha barn!

Jeg kopierer tittelen til pappahjerte, og er helt enig i det han skriver i sitt innlegg, «det verste ved å ha barn». 

For jeg er uten å tenke meg om to ganger, så innmari enig i det Pappahjerte skriver.

Det verste ved å ha barn er å ha syke barn når man selv er syk.

Heldigvis (og bank i bordet) så er vi sjeldent syke, alle fire. Både jeg og Paul er født med godt immunforsvar, og det ser ut til at det har vi fått videreført (enn så lenge). Så når ett av våre barn er syk så tørr jeg nesten ikke klage over det, siden jeg kjenner så mange andre som har syke barn «hele tiden».

Sick person

Men, nå har vi tre jentene vært på bunn i hele helgen. Det jeg trodde var tann-bleier hos Pernille tidlig forrige uke, utviklet seg til en god runde omgangssyke som slo ut alle tre frøknene. Marielle har vært nede for telling siden natt til lørdag, alt som går ned kommer opp. Og hun har igjen ikveld lagt seg helt tom for energi! Hun har vært grei form tidlig på dagen, så går det bare bratt nedover. Forferdelig å se på, og det er vel ikke særlig grunn til bekymring (?), det går nok snart over.

Mourning

I morgen er det igjen duket for jobb for meg, RørosMartnan braker løs for hundredeogørtende gang. Og jeg gleder meg faktisk veldig til en travel arbeidsdag, men vet det skal bli godt på søndag og arbeidsuka og martnan er over også! 😉
Mest av alt nå, håper jeg alle er friske og raske igjen til torsdag, da skal vi nemlig ut i gata alle fire, se på hestene og kjøpe en martnas-ballong. Hurra!

Reklamer

4 kommentarer om “Det verste ved å ha barn!

  1. Mamma Marianne sier:

    Helt enig! Det er helt forferdelig! Vi har heldigvis godt immunforsvar her også, det er jeg sååå glad for, men forrige uke var det noen tunge dager :/

    Håper dere alle er friske og raske snart!

  2. Ellinor sier:

    Det har heldigvis ikke skjedd her enda! Men det kommer vel, hehe. Nå er vi ca halvveis til vi har barnehagebarn..Men ser for meg at han får i seg en del mer herlige basilusker den neste halve året enn det første..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s