Snart på topp!

Vi er virkelig ikke vant med at det er sykdom så mange dager i strekk her i huset. Men man må bare ta det man får og gjøre det beste ut av det. Marielle har hatt det værst denne runden (bortsett fra mammahjertet), og har ikke nærmet seg normal aktivitetsnivå før i dag.

DSC_0555

Hun kastet opp også i går, men til middag var det ei helt annen jente å se. Hun satt faktisk i over en time og spiste, spaghetti og kjøttdeig. Herlighet. Hun som renner av gårde før maten i det hele tatt har rukket å komme ned i magesekken til vanlig. Men det var herlig å se!
I dag har far og datter igjen kost seg hjemme, og på ettermiddagen har vi vært tilbake til normalen, bare litt mer sulten. Heldigvis!

I morgen har jeg fri, og siden kjæresten jobber kveld denne uka, så drar vi alle fire på RørosMartnan i morgen. Vi må innom bakgården til svigerfar, også må vi selvfølgelig ha martnas-ballong. Så får vi se an både formen og været om vi kanskje tar oss turen til tivoliet også 🙂 Mor gleder seg!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s