Med ketchup i håret

Dette har vært en fin helg! Jeg hadde fri i går, og etter jeg begynte å jobbe igjen for tre uker siden, så setter jeg så utrolig mye større pris på fritiden jeg har. Tiden med barna betyr ekstra mye, og jeg føler det er mer kvalitet på tiden som nå er til overs. 

Lørdag dro jeg og Marielle til Røros og koste oss en times tid i hotell-bassenget. Hun elsket det, og at det var en hel korpsgruppe av andre barn gjorde ingen verdens ting. Etterpå gikk vi ned i gata og spiste lunsj med de to andre familiemedlemmene og Lene og Ella Søøfe. Pernille var ikke helt på sover’n, så det ble en liten trilletur etterpå.
Vi smakte på knekkebrødpizza Monika hadde laget hos svigerfar og så tok vi en lettvint en og kjøpte med oss pizza hjem også.

I dag har vi kost hos min bror og familie, og det er så vel verdt å nevne den fantastiske fem-mila til Petter Northug! For en mann altså! For et VM! Aah! Jeg er ikke så veldig sportsinteressert av meg, men den mannen der på ski: høy underholdningsverdi!

DSC_0671Men tilbake til håret. Etter badingen ble håret mitt grønt. Jeg er nå bare glad at jeg hadde håret i strikk og at det ikke er hel-grønt. Så nå sitter jeg med ketchup i håret og skal vaske det godt med blåshampoo etterpå. Da håper jeg det forsvinner, tvi tvi!

 

Reklamer

4 kommentarer om “Med ketchup i håret

 1. EventyrElin sier:

  Haha, grønt hår!? Herlig. Svært moderne! 🙂 Og ja, Petter Northug altså..jeg ropte så høyt at lillebror kikket på meg med kulerunde øyne. Sammen dansa vi rundt i stua og alle guttene jublet – fordi mamma og pappa var så glade.. 🙂

  • vigdiswiggen.com sier:

   Jaa! Det er noe med vannet som reagerer med farget/bleket hår… Grønn er ikke førstevalget, men det var jo litt moro likevel ;P
   Hehe, så moro! Helt fantastisk å se på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s