Ikke gjør dette hjemme alene!

Ungene er lagt. Jeg har satt på en maskin med klær nede i kjelleren.
Paul har montert en bevegelses sensor på lyset i garasjen, og da jeg går ut for å hente ved lyser det. Hjertet banker ekstra hardt. Jeg tørr egentlig ikke, men jeg må. Ingen å se i garasjen, men jeg har hjertet i halsen.

Så starter jeg en episode med «Stalker». Fem minutter ut i serien angrer jeg på at det var ullklær jeg satte på. De må jo henges opp. Hadde det vært noe annet hadde det bare fått ligge i maskina over natta.

DSCF7562_bwÅh! Så irriterende husredd når Paul ikke er hjemme altså! Hvordan kan man være redd i sitt eget hus?

Hva kan du lære av dette?
1. Hent ved i dagslys
2. Ikke vask ullklær på kveldstid
3. Ikke se på skumle tv-serier når du er hjemme alene

 

Reklamer

En kommentar om “Ikke gjør dette hjemme alene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s