Nivea Creme Tales

//sponset

Nivea Creme har nettopp lansert sine Nivea Creme Tales på en serie eventyr-bokser som kommer i et begrenset opplag. De finnes i butikk fra uke 9 (forrige uke), er tilgjengelige i tre måneder og koster 30,- for 75 ml.

DSC_0715

Hver boks er dekorert spesielt for barn, og kommer med hver sin barnefortelling som er tilgjengelig på nett. De er dekorert med fire forskjellige tegninger og kommer med hver sin fortelling som er tilgjengelig på nett. Historiene passer for barn i alle aldre og er fin å inkludere i kveldsstellet.

DSC_0714 DSC_0716

Har du lyst på din egne lille eventyrboks?
I samarbeid med Nivea har jeg lyst til å gi bort hele fire bokser, til fire forskjellige vinnere.
Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget, gjerne med mailadresse så jeg kan nå deg om du vinner.
Vinnerne trekker jeg tirsdag den 10 mars. Lykke til!

DSC_0648

Kremen har vært ledende i sitt felt i over 100 år, og er en allsidig krem. Den er for både liten og stor, gammel og ung. Den er perfekt for de tørre og utsatte stedene på kroppen. Albuer, knær, føtter, hender og ansikt. 
Den er mild, hudvennlig og fri for parabener. Kun naturlige ingredienser 

Reklamer

17 kommentarer om “Nivea Creme Tales

 1. EventyrElin sier:

  Åååå…en eventyrboks? Med eventyr? Som kanskje kan vinnes til…eventyrbarna…? Jeg MÅ jo bare prøve lykken…… 😀 Denne kremen liker jeg, bruker den selv, særlig på vinteren fordi den ikke inneholder vann.. 🙂 Egentlig skulle jeg innom for å trygle på mine knær om at du måtte komme innom på den nye bloggen og følge meg der (jeg fikk dere ikke med på lasset automatisk, beklager), men så fikk jeg jo med meg denne konkurransen, nå er det bare å krysse fingrene for at jeg kan være en av de heldige – og for at du kanskje har lyst til å følge meg videre.. 🙂

  • vigdiswiggen.com sier:

   Hihi! Veldig fin konkurranse for deg ja Elin 🙂
   Kremen har vist seg å være super for små barnekinn på vinteren, og jeg mente også at den var uten vann. Men «aqua» er det første på innholdsfortegnelsen, så jeg ble så i tvil siden den er så fet. Men. Den er uansett den beste kremen vi har brukt for tørre og kalde vinterkinn.

   Åh, så rart! Jeg tenkte på deg I DAG faktisk, og syntes det var rart du ikke hadde vært i wordpress-feeden min på ei stund. Så jeg måtte google deg 😉 Så da skal jeg legge deg til i bloglovin’en min 🙂
   Takk for at du deltar i konkurransen min 🙂

 2. Marie sier:

  Eventyrboks er knall både for liten å stor 😃
  slipper gå med bok I veska og mor holder seg myk 😉
  ja takk, vil gjerne vinne en sånn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s