En smak av hverdagen + vinnere av Nivea Creme Tales

I dag har vi fått smake på hverdagen som den kanskje blir etterhvert. Paul jobber kveldsskift denne uka, så jeg er alene med jentene på ettermiddagene. I dag når jeg jobbet til kl 16, hadde jeg 30 minutter før barnehagen stengte. Og på den tiden skal jeg først hente Pernille, og så kjøre i 15 minutter. Men siden jeg fikk gå litt før i dag, så rakk jeg med god margin barnehagen også. Så var det bare hjem og forte seg med middagen – som selvfølgelig gikk som en drøm pga middagsplanen jeg satte opp i går 😉

Så til vinnerne av bloggens første gibort. Jeg hadde hele 4 eventyrbokser med Nivea Creme å gi bort, så her var det store vinnersjanser 🙂 Tretten deltok, og de fire vinnerne ble trukket gjennom random.org og er Marianne, Jorun, Bodil og Marie.
Tusen takk for at dere deltok, dere mottar straks en mail fra meg 🙂

vinnere

Reklamer

2 kommentarer om “En smak av hverdagen + vinnere av Nivea Creme Tales

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s