Planlegge planleggingsdagene

Jeg er (var) egentlig bare sånn passe glad i planleggingsdager i barnehagen. Etter Pernilles ankomst betydde det plutselig ikke bare ‘kosedag med Marielle’, de var plutselig to. På ett sett hender og ett fang. Og i begynnelsen så var det mer stress enn kos fra min side.
Men hittil har 2015 vist seg fra sin aller beste side, og de to planleggingsdagene som har vært i år har vært ene og alene fantastiske!

I går var det også planleggingsdag, og jeg synes det er enklest når man planlegger disse dagene. Iallefall litt. Så i går startet vi dagen hos frisøren. Ok, nesten da, dagen startet egentlig hjemme 5 timer før… Gjesp.
Det var Marielles første frisørtime. På tide å få litt kontroll på det fjonete babyhåret. Til nå har jeg bare stusset litt forsiktig, så å få en frisør til å klippe av en del gjorde bare godt!

DSC_0838Dette er det hittil beste bildet av den nyklipte. Og med rosa stripe i håret. Gjett hvem som var stolt?!

Etter frisøren dro vi på kafé for å belønne med årets første soft-is. Det var kanskje mest for min egen del 😉 Men hun var såå flink til å sitte rolig i frisørstolen, så det var vel fortjent! Fikk ballong og drops av frisørdamen også. Hurraheioghopp!
Så dro vi til mamma på vaffel og endte opp med å bruke resten av dagen der. Pernille var også helt super. Hun er så blid for tiden, vært en lang periode uten tannplager nå, så hun er rene solstrålen! I går strålte de da om kapp!

Elsker planleggingsdager!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s