Årets første skitur

I går var vi på årets første skitur, og for meg var det første skituren siden påsken 2013. I fjor var jeg jo helt bolle på denne tiden…

Vi dro på hytta til svigermor. Paul med M i bæremeis, og jeg med P i pulk. Skikkelig klabbføre, så skiene var nok 15 cm tjukke på det meste. Som om det ikke var tungt nok likevel. Men vi kom oss fram, og koste oss med hyttemiddag og hyttekos. Vi hadde med skiene til Marielle så hun tok ny rekord i lengde i går. Mange meter!

DSC_0881På hjemveien dro først svigermor pulken, men siden Paul hadde vasket skiene våre med bensin før returen, så var ikke våre ski så klabbete lenger, så jeg endte opp med pulk OG hund. Da snakker vi andre boller, det ble jo lekende lett forhold 🙂

DSC_0865Her er Pernille før avreise hjemme. Jeg er så glad i strikkaklær! Begge jentene var så heldige å fikk tre hjemmestrikka ullgensere hver til jul. Ull er virkelig gull!

Reklamer

En kommentar om “Årets første skitur

  1. mammamarianne sier:

    Så koselig! Sist jeg hadde ski på beina var før Amalie ble født :O Virkelig på tide å gjøre noe med det, men det får bli til neste år 😛 Hihi, det sier jeg hvert år 😉

    Så heldig som fikk så mye godt hjemmestrikk! Det er så deilig! Jeg er så glad for at jeg begynner å få tak på strikkingen, så jeg kan lage masse fint til Amalie og Christian i årene fremover ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s