Heklede glassbrikker

Jeg fant ut for en stund siden at jeg kanskje skulle prøve å hekle noe annet enn hekledyr, så jeg prøvde meg på noen enkle glassbrikker. Her hjemme har jeg liggende to av hver farge jeg har i bomullsgarn, måtte bare prøve å få det inn i fingrene.

DSC_0833Disse er fine som små gaver. Veldig enkle å hekle, man hekler fort 6 sånne på en kveld eller to. Jeg har også to forskjellige typer «holdere» til disse, som de kan være i når de ikke er i bruk f.eks, så dere får se de når de er ferdige.

DSC_0831

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s