Barnefri start på dagen

Jentene har overnattet hos hver sine barnevakter i natt, mens jeg og kjæresten var på forsinket bryllupsfest/30 års-feiring. Det var kjempegøy, og første gangen siden jeg ble tobarnsmor at jeg klarte å slappe av og kose meg uten å tenke for mye på dagen etter. Men samtidig så er det en stemme i hodet som sier jeg må hjem og sove når jeg har muligheten. For når mini fortsatt ikke sover hele natta, så er det faktisk det jeg tenker mest på. Så jeg bestemte meg for å holde ut til midnatt, og ruslet da hjem i pumps. Fint å bo sentralt.

  

Jeg har våknet flere ganger, tenkte til og med jeg skulle stå opp 7.30. For tenkt på alt jeg kan gjøre nå når jeg har «fri» og M ikke skal «hjelpe til» med alt, og P ikke rotet utover igjen det jeg rydder… 

Men klokka er nå 9.30 og jeg ligger enda. For det er iallefall noe jeg ikke kan når jentene er hjemme. Så da prøver jeg å skyve til siden alt som burde gjøres og bare ligger enda litt til. 

Men jeg gleder meg så til å hente jentene hjem igjen ❤ 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s