Å bli så lykkelig av en så liten ting!

Noen ganger skal det kanskje litt mye til for at jeg skal stråle her hjemme. En hektisk hverdag og mye på tapeten gjør at alt går på autopilot og alt bare er helt «mono». Men andre dager svever man på skyer av bittesmå ting.
I dag for eksempel, stuptrøtt som vanlig når Marielle kommer tuslende klokken halv 7, startet dagen min så bra som den kan starte når man er mamma.

Du e gullet min.

Åh, det er så godt å få høre de gode ordene fra sitt eget barn. Jeg tror ikke noe fester seg så godt i hjerterota som det.

Og etter en fullpakket dag med bursdagsfeiring av tantegulla mine, og gjort klart en del til morgendagens feiring av Pernille – så satte vi oss ned, jeg og Paul, og diskuterte litt alle tankene vi har om huset og hva som skal gjøres i sommer osv.
Og vet dere hva? Jeg får male den «stygge, gamle» ytterdøra i akkurat den fargen jeg vil! Woho! Vi skal altså male huset i sommer, og mens vi så på fargekartet – så bare lyste den mot meg.

Jotun Dempet Indigo

jotun dempet indigo

Reklamer

4 kommentarer om “Å bli så lykkelig av en så liten ting!

  • vigdiswiggen.com sier:

   Vi vet ikke helt fargene på huset enda. Det blir en eller annen hvit ja, men vet ikke helt hvilken. Også usikker på vinduskarmene. Hva har dere der? 🙂
   Jeg gleder meg bare til blå dør jeg nå 😀

  • vigdiswiggen.com sier:

   Bilder kommer 🙂
   Nå ser det ut til å bli klassisk hvit på vegg, og lys antikkgrå rundt vinduene. Men jeg gleder meg mest til døra jeg. hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s