Forbredelser til den store dagen

17. mai er like rundt hjørnet, og forbredelsene er i full gang. Bunadene er tatt frem, og bunadskjortene er rene. Mangler bare strykingen, og kjenner jeg meg selv rett blir ikke det før i morgen kveld. Tidligst.

Vi har en rolig start på dagen her på bygda, toget går ikke før 13.30, og så er det mat og is i samfunnshuset etterpå. Marielle gleder seg masse for å endelig i samfunnshuset igjen, og har bestemt at hun skal ha 3 is etter maten. Vel…

DSC_1028Planen var like bunader på jentene i år. Men så ble det at jeg droppet den tanken siden begge hadde bunader som passer sånn akkurat. Men så fikk Marielle den strikkabunaden denne uka, så da får hun ny mens Pernille bruker den lille røde ❤
Så får de matche neste år 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s