Lørdagsgodt

Jeg husker ikke når vi begynte med «lørdagsgodt» her i huset. Men det er ikke så veldig lenge siden. Vi startet tidlig med å gi Marielle en skål med frukt til barne-tv. Mistenker at det var for å roe henne ned et par hakk før leggetid. Ikke ofte hun satt rolig i løpet av en dag da hun var mindre. Ikke nå heller for den del 😉

Jeg har positive minner om lørdagsgodtet vi fikk hos pappa da jeg og broren min var mindre. Det var ei pastill-eske og frukt ved siden av. Og akkurat det tenker jeg å føre videre. Man trenger virkelig ikke så mye godteri, og dessuten er jeg heldig og har to jenter som elsker frukt. Så hvorfor ikke gi frukt i stedet?

Når vi begynte med lørdagsgodt så fikk Marielle et kinderegg. Nå har vi oppgradert til lørdagsskåla, og det inneholder fortsatt kinderegget, men sammen med litt frukt også. Det er heller ikke sjokoladen som er det gjeve med kinderegget, det er leken. Sjokoladen er ofte det som blir spist til slutt.

DSC_1017

Gir du noe ekstra til barna på lørdager? I såfall hva?

 

Reklamer

2 kommentarer om “Lørdagsgodt

  1. Line sier:

    Her i huset er det sjelden noe ekstra på lørdager, dagen går unna som alle de andre dagene i uka. Vi ser ikke på barneTV heller, kanskje det har noe med det å gjøre? Jeg vet ikke hvordan de gjør det hos pappaen, men vi har en rimelig grei enighet om at godterier blir unngått så godt det lar seg gjøre, så jeg regner med det ikke er så mye annet enn frukt i så fall 🙂 Jeg ser for meg at det kommer til å endre seg med tiden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s