Navnesmykker

Jeg har lett lenge etter sånne navnesmykker, eller mammasmykker som det kanskje kalles. Det finnes jo så utrolig mange fine. Jeg tenker på et lite og diskret smykke, helst i sølv, som skal bære mine barns navn eller initialer. 

Jeg har enda ikke klart å finne det som jeg føler er perfekt, så jeg gjorde det enkelt og kjøpte meg to separate smykker med hver av initialene. Midlertidig løsning, og til en brøkdel av en brøkdel av prisen av mange andre.   

God fredag godtfolk! Og god langhelg 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s