Imponert over meg selv

I går var jeg på årets andre løpetur. Jeg var positiv ved start, enda magen var fylt med godsaker fra M’s bursdagsfeiring. Så for meg både 10 og 15 km. Men med kraftig motvind, og dårlig drivstoff skjønte jeg fort at det ikke var noen vits.

Men jeg ble så overrasket over hvor god form jeg egentlig er i… Jeg jogga nesten hele tida, og holdt ut i 8 km! Når det er årets andre joggetur, er det vel lov å være fornøyd? Ømme knær og føtter etter nesten ei mil på asfalt gjorde at jeg fant senga ganske kjapt etter en varm dusj. 

Veldig fornøyd over å ha registrert en total på over ei mil med fysisk aktivitet første «sommerdag». Bare noen få plussgrader og bjørka er fortsatt ikke grønn. 

 
Vikig med god påfyll! 

Reklamer

2 kommentarer om “Imponert over meg selv

    • vigdiswiggen.com sier:

      Jeg tror jogging er en øvingssak. Jeg hata alt annet enn gåing for inntil to år siden. Men nå liker jeg både og jogge og sykle 🙂 man får flere meter bak seg på kortete tid, tror det er der det ligger. Pluss at man merker tydelig når formen bedrer seg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s