Når været ikke gjør en glad…

Vi kom hjem fra Oppdal på søndag, og siden har alt har bare gått i ett.
Paul jobber kveld denne uka, så jeg er alene med barna på ettermiddagen. Og i tillegg til jobb, alenemortilværelsen og hanglende form så har tiden etter barna har lagt seg blitt brukt til minst mulig. Både jeg og Paul har blitt forkjøla, og jeg mistenker det triste «sommer»været til å stå bak. Det gjør ikke noe annet å regne, og er vi heldige har vi over 10 grader… Brr!

Men en fin ting da. Jeg har endelig kjøpt meg ny mobil. Den forrige, en iPhone 4s, har jeg hatt i snart tre år. Prøvd å dryge lengst mulig ved å skifte skjerm og batteri, men nå tror jeg det er like før den takker for seg for godt. Med knust skjerm og tape så ikke bitene faller av kjøpte jeg meg en iPhone 5s med god samvittighet.

En duppedings fullt av materialistisk lykke ❤

DSC_1206

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s