Shitt pomfritt!

Jeg gikk akkurat inn på dataen, tenkte jeg skulle skrive noen ord til dere om den fiiine helgen vi har hatt. Sommerværet har endelig tatt turen, og utetid fra morgen til kveld har vært topp prioritert. Her gjelder det å utnytte soltimene til det fulle. 

Skjermen blafret i det jeg vippet den opp, så jeg fikk henta den eksterne harddisken rimelig kjapt og overført et par måneder med bilder for å få alle over på lagringsenheten.  

 
Og jeg rakk det akkurat før skjermen ble svart…

Ikke vet jeg om den kan reddes nå, den er jo bare 3,5 år, men levetiden på laptoper er kanskje ikke så lang?  Æsj altså. Fryktelig dårlig timing hvis jeg må ha meg en ny, men nå er jeg bare glad for at jeg har alle bildene trygt på den eksterne. Da klarer jeg meg ei stund kanskje.

Så forbred dere på lite (mindre) blogging, og i såfall med mobilbilder :-/  Jeg oppdaterer en del oftere på instagram hvis du vil følge meg der: vigdiswiggen. Nye bilder fra huset ligger bl.a der nå 🙂

Håper dere har hatt en fin mandag 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s