Tålmodig tirsdag

Blogglysten begynner å øke, og jeg ergrer meg så over mangelen på pc- og alle de fine bildene jeg har på speilrefleksen som jeg gjerne vil få vist frem. Og ikke minst all fremgangen med huset. 

Nå ble det ikke noe værandakos hjemme i ferien, men vi håper vi rekker å kose oss litt der i løpet av augusten- alle sier jo at den skal bli så bra. Nå er vi jo straks halvveis, så jeg vet ikke helt.. Men jeg håper fortsatt på supre soldager! 

Slik er verandaen i dag forresten, mangler bare gulv mot hit, og rekkverk da.  

Jeg og Pernille har nå vår siste uke sammen, og jeg må si jeg håper de neste dagene blir bedre enn de to som har vært. Vanskelig å nyte dagene når hun (og jeg) sover alt for lite på natta og er oppe alt for tidlig på morgenen. I tillegg til at hun har hatt litt problemer med en jeksel hun nettopp fikk og bare vil bæres… Såe, det kan bare bli bedre. 

Håper dere koser dere i ferien eller kanskje kom hverdagen susende tilbake- ha en fin kveld 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s