Ut på tur, aldri sur

DSC_1317

Jeg synes denne t-skjorta er så kul! Heldig som vi er har vi fått to frøkner som sitter lite på rumpa. Begge er aktive og vi prøver å innføre gode vaner med å være mye ute og særlig i naturen. Fra min egen oppvekst så har jeg mange gode minner ute både sommer og vinter, og ønsker å videreføre like gode minner. For jeg vil ikke at det skal være vår skyld at barna ikke liker seg ute.
Begge jentene blir kjempeglade når bæremeisen finnes frem, og vi har nå vært på alle de 6 stifinnar-postene de skal være med på. Da er det bare å finne tid (og vær) for meg og Paul til å ta de fire siste. Vi prøver å få Marielle til å gå selv på turer, men her må foreldrene smøre seg med litt ekstra tålmodighet før vi går hjemmefra.

Jeg og Marielle var på blåbærleting i skogen en ettermiddag forrige uke, «det her e skikkelig morsomt», sa hun. Vi fant mye blåbær litt lengre bort da vi var på forrige tur, så dit skal vi å plukke en kveld.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s