Det som betyr noe

Man leter etter meningen med livet, man leter etter det som betyr noe. Det som betyr alt. Gjerne finner man både meningen og det betydningsfulle etter man har fått barn.
Jentene mine er min mening med livet, jeg lever mitt liv for dem, og de er selvfølgelig mitt alt.

Jeg er en av dem som, uansett hvor slitsomt jeg synes det er i perioder, stort sett alltid er med barna mine. Vi har sjelden barnevakt uten at vi skal noe, og jentene kommer alltid i første rekke. Jeg er av dem som synes det er godt å være på jobb og få litt «pusterom», samtidig som  at jeg har dårlig samvittighet for at de  være i barnehagen. Enda begge stortrives der og jeg vet jeg ikke kunne gitt dem det samme.

På grunn av ungene mine, og meg selv også selvfølgelig, har jeg nå byttet jobb. Jeg ønsker å ha mer tid. Denne tiden da de er små er dyrebar, alle sier det – den raser i vei og kommer aldri tilbake. Siden den økonomiske biten gjør at vi burde arbeide fullt begge to, så er man jo på jakt etter den arbeidshverdagen som er mest mulig familievennlig.

Nå har jeg funnet den. Jeg har blitt en av mange, hos et internasjonalt selskap innen markedet for kontorstoler, kantine og konferansemøbler. Fabrikken holder til på Røros, og jeg har nå fast arbeidstid fra 6.45 – 14.55, mandag til fredag. Jeg kaller dette perfeksjon! Jeg er lykkelig.
Følelsen av å kjøre hjem klokken 15 er ubeskrivelig. Følelse av å ikke stresse med middagen når vi kommer hjem, av at middagen ikke er kveldsmaten, av å ha tid etter måltidene og ikke bare jage i seng. Av å ha fri to dager, hver eneste helg.

Det betyr alt, for jeg får mer tid til de som betyr aller mest.

Pm2eff

Reklamer

2 kommentarer om “Det som betyr noe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s