Flere timer i døgnet?

Jeg er inne i min tredje uke på ny arbeidsplass, og dagene bare flyr. Enda dagene nå gir meg litt mer tid hjemme på ettermiddagen suser de fortsatt av gårde i samme, eller høyere, fart.
Jeg prøver å lære meg å sette mer pris på de små stundene sammen med jentene. Som i dag, når vi etter middagen var ute i skogen bak huset og plukket blåbær. Blå på munn og fingre alle tre. Det er så godt. Vi rakk nesten ikke å ut på ettermiddagene før… Det var nesten så vi gikk fra å rydde opp etter middagen og rett til å dekke på til kveldsmat. Nå er ikke tidsklemma like klemt… Heldigvis!

DSC_1354

For et par uker siden kjøpte jeg en bærepose med perler billig fra en av naboene. Små perler, store perler, smykkeperler og slike «sopp»-perler. Gjett om ungene har hatt underholdning på dagene?! De vil ikke gjøre annet.
I begynnelsen sa jeg at alt som faller ned på gulvet ender opp i støvsugeren. Mest for å ikke bli helt gal av å plukke opp igjen alle de små. Men nå har jeg pakket de bort og gir barna (les: meg selv) en liten pause. Etter at HELE boksen med smykkeperler har havnet på gulvet et par-tre ganger blir det liksom nok. For vi plukker jo opp igjen de fleste uansett.

Nå ser jeg fram til enda en helg, denne skal jeg og kjæresten tilbringe en natt på hotell bl.a. Gleder meg til frokost 😀

Vi skrives plutselig igjen 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s