Prioriteringer

Det er nå to uker siden forrige skribleri fra denne kanten. For å være helt ærlig har jeg glemt bloggen litt siden jeg begynte i ny jobb. Dagene mine starter gjerne 5.30, så når barna er i seng er energien min brukt opp. Da prøver jeg å gjøre mest mulig klart for dagen som kommer, og så finner senga.
Her har jeg prøvd å lære barna at det ikke er morgen før klokka 7 liksom… 😉

I tillegg til å glemme bloggen, har jeg lagt mobil og kamera til siden i en mye større grad enn tidligere også. Jeg har bestemt meg for å være mer tilstede, og det er man ikke med mobilen i hånda. Så jeg har nesten ikke noen bilder av jentene de siste månedene, og det kjenner jeg jo stikker litt. Men når de også er slitne etter barnehagedagen, så er det aller beste å bare være sammen.
Og når begge jentene er 100 % i barnehagen, og begge foreldrene jobber 100 %, da må man bare prioritere tiden.

te

//Pinterest

Nå sitter jeg her med en kopp-te. Prøver å få varmen i meg til å starte morgendagens forbredelser. Paul har dratt på jakt, så jeg er herved jegerenke/alenemor til neste søndag. I motsetning til i fjor ser jeg ikke mørkt på det. Så lenge jeg har kontroll og jeg er flink med forbredelser så tror jeg vi jentene klarer oss fint 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s