Et bedre liv med rengjøringsprodukter?

//Sponsede produkter

Nå er ikke jeg årets husmor – på noen plan, men jeg har vært så heldig at jeg har fått testet noen produkter fra Better Life. Økologiske rengjøringsmidler og hygiene- og velværeprodukter for hjem og kropp – utviklet og produsert av to amerikanske småbarnsfedre.
På denne (link) siden kan du også se produktutviklerne som sprayer produktene rett i munnen – disse produktene er helt ufarlige, både for helse og miljø.

DSC_1211

Først av alt: jeg elsker designet. Utseendet betyr jo egentlig svært lite når det kommer til rengjøringsprodukter og husholdningsprodukter generelt, men disse appelerer uansett sterkt mot meg 🙂 Bare det å ha en rengjøringsspray som kan brukes på alt – som heter What-Ever?! Genialt.

DSC_1214

Den første såpen jeg prøvde ut var den barnevennlige universalrensen 2am Miracle. På nettsiden står det at det er en universalrens for så og si alt barnet er i kontakt med. Jeg gjorde det enkelt og bruker den som vaskemiddel når jeg vasker barnas rom. Tørker først støv av alt og så vasker gulvet. Den har en herlig lavendel- og kamilleduft, og det sies at det er en beroligende duft og brukes ofte i forbindelse med søvn.
Denne brukes nå også når jeg vasker vårt soverom.

DSC_1251

Even the Kitchen Sink er en skurekrem som har overrasket meg. Jeg har til nå kun funnet ett annet rengjøringsprodukt som har fått steketoppen vår helt ren og skinnende uten skjolder – men nå også denne. I tillegg er den en veldig bra skurekrem for den store kjøkkenvasken vår.

Lukt- og flekkfjerneren har virkelig fått testa seg. Fra både tissing i senga, til blod- og kaffedråper på gulvteppet. Den har vært super på testområdene, og jeg er så glad jeg har den i hus!

Gulvvasken har gjort rengjøringen enklere. I stedet for å stå og gnu med moppen på skitne flekker, så sprayer jeg bare på – og vasker lett vekk. Tro det eller ei!

Mine favoritter er uten tvil lukt-og flekkfjerneren. Så gulvvasken og skurekremen på delt andreplass 🙂

Reklamer

4 kommentarer om “Et bedre liv med rengjøringsprodukter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s