Tiden…

Det er så rart hvordan skrivekløen kommer når livet endrer seg så brått. Almanakken min har lange notater hver eneste dag. Både om hva dagene blir fylt opp med, og om tanker. Tanker om både livet, barneoppdragelse, døden. Hva som betyr noe, og hva som ikke… Alt.
Mest av alt bruker jeg Pinterest til å finne mye av de «rette» ordene og har laget en egen hemmelig mappe der med ord og sitater som treffer meg midt i hjertet, eller forklarer hva ting føles som.ad665ab446d12ce45892464e0ee68a87

Man sier tiden leger alle sår. Jeg tror noen sår for alltid blir værende åpen, men man lærer å leve med dem. Det har ikke gått to måneder for oss enda, og noen ganger hadde det vært fint og få spole noen måneder fremover. Men samtidig hadde det vært enda bedre å spole noen måneder bakover… For å gjenoppleve en sammenkomst. For å si noe man ikke sa. For å gjøre noe som ikke ble gjort.

Oppi alt dette fikk man plutselig enda mer å tenke på. De andre tingene går nok fortere «over». Men man blir så sliten av å ha tankene på overtidsjobbing hele døgnet. Samtidig er jeg så enormt takknemlig for at vi har jentene våre. Hva skulle vi gjort uten dem? De får iallefall meg til å koble av og «ikke tenke» til tider.

Jeg kjenner det er viktig å prøve å ha noe å glede seg til enda alt føles helt menigsløst. Først kommer påsken. Og den er faktisk like rundt hjørnet. Håper på mange fine dager. Med skikkelig påskevær! 🙂

Ta vare på hverandre.

878c1c4ff9c0f260d448c762aeb1bfb9

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s