Dagen

Så var plutselig dagen her. En helt normal søndag i januar.
Den eneste forskjellen for meg/oss er at det er et helt år siden hun døde. Min daværende svigermor og jentenes bestemor. I mitt hode kommer hun alltid til å være svigermor, en fantastisk støttespiller, kunne snakke med henne om alt. Og jeg er så knust over at jentene mine ikke fikk oppleve deg lengre. Jeg er knust for alt du manglet å oppleve. Mest vondt er det at du heller kunne ønske å være her med alle oss. At du ikke vil være der du er…

Livet er urettferdig. Det er iallefall sikkert.

Savner deg!

8fcaa5384ceaf6900182453c00ec6464

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s