Status: trettiårskrisa?

Ja, hvordan går så denne trettiårskrisa mi?
Det er bare litt over 4 måneder til jeg nå fyller 31 år, og da hadde jeg som mål å være i min livs beste form. Jeg har vel ikke sluppet helt taket på det målet. Men jeg er allerede nå i mye dårligere form enn jeg var for noen måneder siden. Dette har havnet helt sist på prioriteringslista, og det er på høy tid å begynne å ta tak i det igjen!

Lørdag morgen tok jeg en kroppsscanning og noterte alle mål. Så nå har jeg noe å jobbe med. I tillegg prøvde jeg meg igjen på en økt med kjernetrening, og hallo! – Her har jeg mye å gå jobbe med! Skummelt hvor fort formen synker. Her er det virkelig bare en vei å gå 🙂

Fortsettelse følger…

wp-1484087089489.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s