Å lete på himmelen

Noen dager er litt vanskeligere enn andre. Som for eksempel en dag før helga her. Jeg hadde så absolutt ringt deg hadde du vært her. Hadde trengt et råd fra deg. For noen ting er litt vanskelig å forstå, og da tror jeg du hadde vært riktig person å snakke med i dette tilfellet…
Jeg hadde bedt deg på middag hos meg og jentene. Og jeg vet du ville kommet, og alt ville vært som før. Og så skulle vi snakket om dette. Og så skulle det gått bra. Fordi enten hadde du hatt en løsning, ellers så hadde du fått meg på andre tanker…

Og jentene, de skulle fått hver sin bestemorkos.
Jeg går rundt og tror at de savner den bestemorkosen. Men kanskje er det jeg som savner den mest. At du lurer to små som egentlig ikke er så glad i å gi bort koser, men så kommer du med bestemorkosen, så får du en likevel

Og så tenker jeg at du kunne snakket med noen for meg. Men så tenker jeg at det hadde gått bra om ikke også. For da hadde jeg jo hatt deg. Og de hadde hatt deg. Og du hadde hatt oss.
Og da hadde jo alt vært bra.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s