Dårlig samvittighet for å ha det bra

Vel. Nå har en del ting forandret seg den siste tiden. Jeg har jo flyttet fra min store kjærlighet. Blitt alenemor. Flyttet nærmere jobb. Jentene har byttet barnehage.

Kanskje var det ikke min livs kjærlighet allikevel?

Men det har gjort så mye for meg. Det tok ikke mange dagene før jeg følte med kropp og sjel at dette var riktig for meg.
For å ha det på det rene – det å være mamma, alene med mine to små, er ingen dans på roser. Det krever mye av meg, hver dag. Men samtidig føler jeg at jeg får så utrolig mye tilbake. Det er jeg som får høre alle de fine tingene, det er jeg som får alle de gode klemmene. Men samtidig er det jeg som må stå i trass, trøtthet og sutring dagen lang. Og det å være bare en voksen på to små, er jammen ikke lett bestandig.

Men for å holde hodet kaldt og ha nok energi til hverdagen har jeg selvfølgelig Herbalife. Og en god blanding av masse riktig næring inn i kroppen, og jeg har eliminert den delen av hverdagen min som trakk meg ned.. Jeg bobler av energi om dagen! Det bare øker!
Trodde aldri det skulle skje, faktisk. Men jeg trener hjemme, nesten hver dag etter at jentene har lagt seg. Og det føles så sinnsykt bra!

Jeg føler jeg har det så bra for tiden, at jeg får vondt i hjertet av å tenke på det som har vært, og det som kanskje skulle bli, men som ikke kunne fortsette. For jeg trodde virkelig dette var det beste for alle. Jeg tror det fortsatt, kanskje trengs det bare mer tid.

Men virkelig, livet er for kort til å ikke ha det bra… ❤

98870d9e5d56522b3eb1c13bdc9fbc77

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s